Media

Het doel van Running for Turner is om het syndroom van Turner onder de aandacht te brengen. Een van de manieren om dat te doen is via de media. Hieronder kunt u zien hoe zij aandacht hebben geschonken aan Running for Turner.

 

Voor het lezen van een PDF bestand heeft u Adobe Reader nodig.

Om meer bekendheid te geven aan het syndroom van Turner is er een brochure gemaakt “Een boekje open over Turner”. Deze brochure is gemaakt door het UMC St Radboud ziekenhuis te Nijmegen in samenwerking met Ferring BV te Hoofddorp. De brochure geeft in vogelvlucht een beeld van het syndroom van Turner, de diagnose, de behandeling en diverse aandachtsgebieden voor een leven met Turner.

Verlaat verhaal in Vriendin

 

In het voorjaar van 2010 deed ik ons verhaal voor het blad Vriendin. Door een aantal oorzaken is de tekst voor de rubriek 'Aan Vriendin' blijven liggen, maar plotseling stond het alsnog in 2011 in nr. 46 van Vriendin. U vindt het artikel hier. (pdf)

Aandacht voor Running for Turner in Santé

 

Ook Santé, het blad voor Gezondheid, Beauty & Psychologie, besteedde aandacht aan Running for Turner. Lees hier het artikel. (pdf)

Ontroerend verhaal in de Viva Mama

 

De Viva Mama sprak met mij een paar dagen voor mijn vertrek naar New York. Door de lage verschijningsfrequentie verscheen het artikel in de Viva Mama eerst in december 2010. Gelukkig konden ze toen ook melden dat de missie was volbracht. (pdf)

Cees Grimbergen in het AD

 

Na een ontmoeting bij een voorlichting van Marathons International was de interesse van Cees Grimbergen voor Running for Turner gewekt. Na mijn terugkomst uit New York schreef hij op 10 november 2010 in zijn column in het AD over mijn ervaringen. (pdf)Over Running for Turner

U kunt ons helpen!