Het project Running for Turner heeft als doelstelling het vergroten van naamsbekendheid van het syndroom van Turner. Behalve door artikelen in de verschillende media wordt ik ook regelmatig aangesproken op het sponsorshirt, dat ik draag in trainingen en wedstrijden. Over wat Turner is en waarom ik er “reclame” voor maak. Ook krijg ik veel vragen van collega-lopers, of zij Running for Turner kunnen helpen door ook een sponsorshirt te dragen tijdens hun loopjes.

Onlangs ben ik door een vriendin uitgenodigd om met een team de Utregse Meidenloop mee te lopen. Voor de gelegenheid heb ik nieuwe sponsorshirts laten maken. Een meidenteam, samen aan de start in knalroze met opschrift: “Wij lopen hard voor het syndroom van Turner”. De shirts trekken aandacht, Turner krijgt aandacht. En aandacht is wat wij vragen.

Het is mogelijk om een sponsorshirt van Running for Turner te bestellen. Voor de prijs van € 38,50 exclusief verzendkosten kunt u kiezen uit roze (dames) of zwart (heren), zoals afgebeeld op de foto, in de maten XL, L en M (S tijdelijk uitverkocht). Bent u geïnteresseerd, dan kunt u uw bestelling plaatsen per mail onder vermelding van uw naam, adresgegevens en de gewenste maat. Het bedrag van € 38,50 per shirt + € 2,50 verzendkosten kunt u overmaken op rekeningnummer: NL38 RBRB 0964 8474 85 ten name van Running for Turner. Na ontvangst van de betaling zal het shirt toegezonden worden. Mocht uw bestelling niet voorradig zijn, dan zal ik u tijdig op de hoogte stellen.

 

“Wij lopen hard voor het syndroom van Turner”

Sportieve groet,

LisetteOver Running for Turner

U kunt ons helpen!