Resultaten

Om het werk van Turner Contact Nederland te steunen is er een speciale rekening geopend. Alle bijdragen ter ondersteuning van hun werk zijn welkom op de volgende bankrekening: SNS Regiobank Bunnik NL38 RBRB 0964 8474 85 t.n.v. Running for Turner. De teller stond op 12 september 2011 op € 9965,27! (Dit is het actueel ontvangen bedrag op de rekening, dus exclusief toezeggingen en bedragen van sponsoren die per kilometer een bedrag doneren.)

 

Alle sponsoren van harte bedankt!

Het is nog geen jaar, maar het lijkt al een eeuwigheid geleden, dat ik in New York stond te trappelen aan de start van mijn eerste marathon. En wat voor één. De marathon der marathons. Terwijl ik mijn hardloopschoenen aantrek, voel ik een rilling door mij heen trekken bij de herinnering aan mijn finish. Dat ene moment, die ene stap over de streep, die de climax markeerde van een lange, intensieve en geweldige ervaring. Terwijl ik door de achterdeur naar buiten stap, knipper ik met mijn ogen tegen de avondzon. Drie uur en drie kwartier. De boog is gespannen, mijn pijlen zijn gericht op Berlijn 2011.

Het project Running for Turner heeft als doelstelling het vergroten van naamsbekendheid van het syndroom van Turner. Behalve door artikelen in de verschillende media wordt ik ook regelmatig aangesproken op het sponsorshirt, dat ik draag in trainingen en wedstrijden. Over wat Turner is en waarom ik er “reclame” voor maak. Ook krijg ik veel vragen van collega-lopers, of zij Running for Turner kunnen helpen door ook een sponsorshirt te dragen tijdens hun loopjes.Over Running for Turner

U kunt ons helpen!